Yöneticilerimiz
 
 
CEM SASON
Genel Müdür

Eko Faktoring’e Şubat 2007’de katılmıştır ve Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. Eko Faktoring’de Kredi Komitesi üyesi olarak görev yapmış olup, finans sektöründe 14 yıllık tecrübeye sahiptir. Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 
 
 
 
 
TURAN DOĞAN
Genel Müdür Yardımcısı (Satış ve Pazarlama)

Eko Faktoring’e Ağustos 2011’de pazarlama koordinatörü göreviyle katılan Turan Doğan, Mart 2012 tarihinden bu yana pazarlama ve satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir. Eko Faktoring’e katılmadan önce, Ulusal Faktoring, Tekstil Faktoring ve Deniz Faktoring’te pazarlama bölümünde çeşitli görevler üstlenmiş olup, Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.
 


SERKAN ÖZER
Genel Müdür Yardımcısı (Krediler)

Eko Faktoring’e Ekim 2011’de katılmış olup, kredilerden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir. Eko Faktoring’teki kariyerinden önce, Toprak Leasing ve Faktoring’te krediler grubunda, Oyakbank, ING Bank, ING Faktoring kuruluşlarında ise sırası ile genel müdürlük satış ve bölge müdürlüğü satış gruplarında satış koordinasyonu ve şube yapılanmaları ve devamında ise kredi risk izleme-yapılandırma ve istihbarat, kredi tahsis, kredi mali analiz bölüm ve gruplarında çeşitli fonksiyonlarda yöneticilikler üstlenmiştir. Trakya Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü mezunudur.
 

 
 
TANSEL SEÇİM ÖZ
Genel Müdür Yardımcısı (Mali İşler ve Uluslararası İşlemler)

Eko Faktoring’te uluslararası işlemlerden sorumlu genel müdür yardımcısı görevinden önce EuroFactoring, FactoFinans, Dış Faktoring, Deniz Faktoring firmalarında çeşitli pozisyonlarda görev alarak faktoring sektöründe uluslararası işlemler konusunda geniş tecrübeler edinmiştir. Ayrıca Coface Sigorta’da müşteri lişkileri direktörlüğü ve TGS Dış Tic. firmasında mali işler koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur. Bu tecrübeleri ışığında, uluslarası işlemler operasyonlarını başlatmak üzere Eko Faktoring’e katılmıştır. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik – Haberleşme Mühendisliği’nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimi almıştır